Hangћou TianYuan ljubimac proizvodi Co., Ltd

Jednokratnu izvor za preko 10 000 MJ od 1996.

Dom > Novosti > Sadržaj
Основна форма торбе за ношење је подељена у три врсте
- Oct 19, 2017 -

Последњих деценија, са комерцијалним развојем, брзо је оборио свет, са познатим дизајном сопствене Царриер Баг је модеран перформанс. Дизајн торби је такође важан део обликовања корпоративног имиџа. Торба за ношење се обично купује од стране произвођача тржишта или производа представљен купцу, иако је корисно потрошачима да купе робу да би се вратили кући, али произвођачи, дилери најчешће желе да промовишу пословање преко торбе за ношење ради промовисања робе, и да ли је виђени као ефикасан облик оглашавања и промоције производа. Поред тога, торба за ношење се широко користи на великим изложбама, великим конференцијама или некомерцијалним активностима, а посебно се производи за посебан комеморативни значај.

Дизајн Торбе за ношење да шири слику предузећа или укуса, културу. Дизајн торбе треба прво да изрази карактеристике робе садржане, јер различите врсте, његова величина, боја, облик и друге промене су различите; други ефекат рекламног врећа, образац, текст, локација жига у графичком дизајну Очаравајући визуелни ефекти. У дизајну торбе се у потпуности узимају у обзир употреба вреће за облагање врећа, промена врећа, промене џепа, руковање промјенама, врећице и обрасци, вреће и обрасци, преносни и комбинацијски дизајн, и обратите пажњу на дужину руке , Аранжман треба да буде једноставан за коришћење.

Основни облик торбе за ношење је подељен на три врсте: равно дно у облику органа, органско преклопљено дно, без равне торбе дебљине. Рука је направила производњу материјала у ручку конопца, ручком за папирну врпцу, пластичном ручком, ручицом за равну рупу четири. Данашњи дизајнери дизајнирају носач торбу са пуно материјала за избор. Модерна технологија штампања може бити тако лако да одражава дизајн савршене идеје. Концепт потрошачког естетике све више и више са плимом, већина тржишта слободног времена за дизајнере да покажу свој таленат да пруже пуно могућности, тако да је стил иновација, шарм и елегантан дизајн Торбе за ношење, у одређеној мери украшавају робу, да је људски живот донио живописни тренутак.