Hangћou TianYuan ljubimac proizvodi Co., Ltd

Jednokratnu izvor za preko 10 000 MJ od 1996.

Dom > Novosti > Sadržaj
Неткана торба за ношење за заштиту животне средине Нетоксична једноставна мода
- Oct 19, 2017 -

Неткана носач торба је зелени производ, тежак и издржљив, згодан по изгледу, добра вентилација, може се поново користити, може се опрати, огласи од свиле екрана, ознаке, дуги период употребе, погодни за сваку компанију, сваку индустрију као рекламу, користите. Потрошачи у куповини у исто време добијају и прелепу торбу за ношење, а предузећа су такође невидљива реклама, најбоље од оба света, тако да су неткане торбе на тржишту све популарније.

Лепа зелена торба, а не само носач торба. Његов изврсни изглед је више угашен, можете инкарнирати као једноставна модна торба за рамове, прекрасан улични пејзаж. У комбинацији са својим снажним и водоотпорним карактеристикама за руке које не штите, постаће први избор за купце који ће у таквој преносивој неткани врећици изаћи за штампање логотипа ваше компаније или рекламе, ефекат оглашавања. Самопоуздање стварно мала улагања у велики повратак. Вредност за новац!

Подразумева се да је превладао еколошки прихватљиви папир Царриер Баг, започет након пластичног ограничења.

Сада људи често виде папир за ношење носача, као што су торбе за поклоне, торбе за куповину, рекламне торбе, претежно са дебелим крафт папирмом, крафт папир, офсет папир, папир са лаким премазом, бијел картон, папир са заштитом и обложени папир, мат папир, офсет штампа, резање, лепљење и обликовање. Као технологија штампања и модернизација опреме, обрасци за штампу су веома лепи, деликатни, богати обликом изражавања. А према потребама купаца, може се покрити и повећати чврстоћа и водоотпорност; такође може бити мат филм, да би истовремено показао квалитет робе, не смањује идентитет корисника; неки једноставно направљени са чистим крафт папиром, као што је у комбинацији са јединственим професионалним дизајном, можете дати производу једноставан и елегантан стил, попут луксузног луксуза који је случајно открио аристократску атмосферу.

Шангај Иилонг ​​Арт Принтинг Цо., Лтд. продаје особље Гуо Иингхао рекао је репортеру "Цхина Невс Публисхинг", савременом штампању сва технологија може бити приказана на малој торби за ношење носача, као што су брончане, конвексне, УВ, итд

Према извештајима, трошкови штампања Носач торбе, бакарне картонске кесе су највиши трошкови, а затим белу картону, сиво белу картону, бијелу карту бијелу. Као што је потреба за филмом, трошкови производње су већи од крафт папира. Кровна и крутост папира је боља, површина је такође релативно груба и са позадином, углавном није погодна за штампање у четири боје, само не једнобојно штампање, немају површински премаз.