Hangћou TianYuan ljubimac proizvodi Co., Ltd

Jednokratnu izvor za preko 10 000 MJ od 1996.

Dom > Novosti > Sadržaj
Торба за ношење - активна на великом тржишту у малој јавној штампаној роби
- Oct 19, 2017 -

У циљу ефикаснијег промовисања производа и услуга, готово сви послови ће бити за своју робу са прелепом носачем за ношење. Да видимо шоу, у схоппинг центре за куповину, купити козметику, отићи до робне марке за куповину робе, објавити нову конференцију о књигама, произвођаче производа за промоцију нових производа ... ... све до људи ван временом на време, увек предајте разноврсне све врсте папира за ношење папира. Неке од папирних врећа, неке огромне, неке ситне; нека елегантна боја, нека чаробна, нека свечана; шаблон или иновација да се обликују за побједу, или шаљивом смешном смешном; неки нагласак на употребу ефекта производа, нека истакнута карактеристика производа. Ова велика и мала папирна торба представљају живописну улицу.

Опис предмета за паковање - штампање торбе за ношење, људи се смејали, јер су величина штампе за ношење Царриер Баг и те ригидне потребе за дневним потребама паковање предмета, књига и друге величине штампе у поређењу са "Педијатром", такође "педијатријски". Новинар из компаније "Цхина Невс Публисхинг" је сазнао да је штампарија посвећена малим и средњим штампарским и амбалажним предузећима и само један производ за производ, јер је количина мале, већа од профита штампаних књига. Инсајдери су рекли да је последњих година, са заједницом о захтевима заштите животне средине, повећана потражња за разноврсним роком, количина штампања папирних врећа у невозно брзо расту.

Пејзаж носача папира почиње након пластичне границе

Подразумева се да је превладао еколошки прихватљиви папир Царриер Баг, започет након пластичног ограничења.

Сада људи често виде папирну торбу, као што су торбе за поклоне, торбе за куповину, рекламне торбе, претежно са дебелим крафт папиром, крафт папиром, офсет папирм, папиром од лаког премаза, бијелим картонима, штампаним папирима и премазаним папирима, мат папиром, штампом преко офсета пресовање, сечење, лепљење и обликовање. Као технологија штампања и модернизација опреме, обрасци штампања су веома лепи, деликатни, богати обликом изражавања. А према потребама купаца, може се покрити и повећати чврстоћа и водоотпорност; такође може бити мат филм, да би истовремено показао квалитет робе, не смањује идентитет корисника; неки једноставно направљени са чистим крафт папиром, као што је у комбинацији са јединственим професионалним дизајном, можете дати производу једноставан и елегантан стил, попут луксуза са ниским кљуцем који је случајно открио аристократску атмосферу.